WEDDING

vanaf €999,-

GEFELICITEERD!

Hoe gaaf dat jullie de liefde gaan vieren! En ik vind het al helemaal geweldig dat jullie mij overwegen als jullie fotograaf! Als jullie mij boeken dan ga ik jullie dag vastleggen op een verhalende en stijlvolle manier, zoals te zien in mijn portfolio

Daarnaast zullen jullie een online gallery ontvangen met alle foto's van deze prachtige dag. De foto's kunnen jullie direct downloaden (zonder watermerk). Vervolgens ontvangen jullie de foto's op een usb-stick in een mooi pakket die jullie kunnen uitbreiden met een trouwalbum. Zo kunnen jullie deze dag nog makkelijker showen aan vrienden en familie!

Ik fotografeer vanaf 6 tot max. 10 uur op een bruiloft. Indien gewenst kan ik een second shooter meenemen. Daarnaast kunnen we een pre-shoot doen (coupleshoot).

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze en tarieven? Dan verwijs ik jullie graag door naar de online brochure. Graag hoor ik dan meer over jullie dag met al jullie plannen via het contactformulier . Samen maken we jullie dag onvergetelijk!


JA WIJ WILLEN MEER INFORMATIE

Klik dan hier

Using Format