ABOUT

LISANNE

Woorden die mij het beste omschrijven als persoon zijn nuchter, enthousiasteling, ontdekker en gepassioneerd. Ik heb veel liefde voor de mens en zijn of haar verhaal en vind het dan ook geweldig dat ik een deel uit mag maken van datgene wat zij op beeld willen vertellen aan een ander!

Ik kan onwijs genieten van de kleine dingen in het leven, zoals op de bank neerploffen met vriendlief, knuffelen met mijn lieve kat Mickey, een goed glas wijn of een avond met mijn grote vriend Netflix. 

Tot slot voel ik mij ontzettend dankbaar dat mensen het vertrouwen in mij leggen om hun mooiste, kwetsbaarste en gelukkigste momenten vast te leggen.FOTOGRAFIE

Van jongs af aan hou ik al van fotograferen. Ooit begon ik met wegwerpcamera's, daarna met mobiele telefoons en nu met mijn super toffe Canon camera!

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als avontuurlijk en puur. Het vastleggen van emoties van de mens met daarbij een artistiek vleugje is waar ik altijd voor ga. Mijn stijl moet bij je passen en ik vind het daarom ook belangrijk dat je een klik voelt met deze stijl van fotograferen. 

Past deze stijl bij jou/jullie en wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@lisannejager.com en hopelijk zien we elkaar snel!

"Vision is the art of seeing what is invisible to others. " 

 - Jonathan Swift

 

Using Format