DENNIS EN LOES


Op 15 november 2019 had ik de eer om de grote dag van Dennis en Loes vast te mogen leggen. Het was een super relaxte middag waarin we samen de tijd hadden om foto's te maken.

Rond 2 uur spraken we af bij de creatieve fabriek in Hengelo. Het was erg koud, dus we hadden een binnenlocatie geregeld. Niet dat dit heel veel warmer was, maar het was zeker een erg toffe locatie om wat foto's te maken. We hebben binnen verschillende foto's gemaakt en daarna nog een paar buiten.

Doordat we ruim in de tijd zaten, hadden we ook de tijd om gezellig te kletsen. Wat ik vooral een bijzonder moment vond, was dat Dennis en Loes alvast de ringen bij elkaar om gingen doen. In eerste instantie was dit bedoelt om alvast wat goede foto's te maken van de ringen, maar dit werd een heel intiem en magisch moment. Ik voelde de spanning, het geluk en zoveel liefde van deze twee dat ik er zelf kriebels van in mijn buik kreeg!

Loes en ik kennen elkaar al heel lang. Daarom vond ik het extra bijzonder dat ik haar grote dag mocht vastleggen. Loes voelt toch een beetje als familie en naast het feit dat ik genoten heb om deze foto's te maken, vond ik het ook super dierbaar dat ik bij haar trouwen aanwezig mocht zijn.

Lieve Dennis en Loes, ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze gezellig middag en het vertrouwen in mij. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe!