JOS & ANNITA

Op een koude, maar ook zonnige zaterdagochtend had ik afgesproken met Jos & Annita. Een onwijs lief, leuk en grappig stel. Bij aankomst hadden ze er allebei heel veel zin in en niks was te gek! Jassen aan, jassen uit, optillen, rondjes zwieren, rennen, knuffelen, kusjes geven en keihard de slappe lach hebben samen. Ja, dit zijn de shoots waar ik onwijs van kan genieten.

We begonnen met kletsen, want je kent elkaar nog helemaal niet en het is dan ook zo gek om gelijk te gaan fotograferen. Eerst even kennismaken, een rondje wandelen en de juiste plekjes spotten. Ik vind het echt belangrijk dat hier tijd voor wordt genomen, want op deze manier voelt iedereen zich ook op zijn gemak. Nadat we de juiste plek hadden gevonden, kon het fotograferen beginnen. En zoals ik al zei, niks was te gek! Ik houd ervan.

In juni gaat dit leuke stel trouwen en ik heb de eer gekregen om deze dag te mogen vastleggen. Ik weet nu al dat het een hele gezellige dag gaat worden en het kan bijna niet anders dan dat er super veel gelachen gaat worden. Ik heb er in ieder geval super veel zin in en kan niet wachten tot juni!

Bedankt lieve Jos & Annita voor deze te gekke en gezellige ochtend.
Ik zie jullie in Juni!!


Using Format