LAURENS - PEAKY BLINDERS

Sinds ik de serie 'Peaky Blinders' kijk, ben ik helemaal weg van de stijl. Deze serie speelt zich af in Birmingham, kort na de eerste wereldoorlog. De Peaky Blinders is een criminele bende.

De hele serie bestaat uit moody scenes, waar ik dus onwijs gek op ben! Een donker en mysterieus sfeertje is dus ook waar ik voor ben gegaan in deze reeks foto's.

Het is voor mij de eerste keer om een reeks foto's uit te werken met een thema. Ik was dan ook op zoek naar iemand die echt helemaal in dit concept past en daar was Laurens. Laurens en ik kennen elkaar al een tijdje en Laurens heeft van zichzelf een onwijs toffe kledingstijl. Hij had dan ook zo'n tof pak thuis liggen en voor mij was het dan al snel duidelijk dat ik met hem deze shoot zou gaan uitwerken!

We zijn de shoot begonnen in de binnenstad van Kampen. Eerst in wat steegjes en bij een poort. Vervolgens zijn we naar de sigarenfabriek 'de Olifant' in Kampen gegaan. Laurens kocht een sigaar en overheerlijke koffie en deze hebben we opgedronken in de zogenoemde Kenne-Kamer (een chique woord voor rokershok, haha!) Dit was trouwens wel echt een onwijs tof aangeklede kamer, waar ik ook helemaal los kon gaan met mijn creativiteit.

Tot slot zijn we nog even naar de Koggewerf geweest aan de IJssel. Hier nog wat toffe platen geschoten aaand it was a wrap! Ik heb echt enorm gelachen met Laurens en het was onwijs gezellig. Laurens, bedankt dat je mijn modelletje wou spelen. Ik ben super trots op dit resultaat!

Fotografie & Concept

@lisannejagerphotography
Using Format