1 OP 1 MENTORSESSIE

OVER MIJ

Ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen met fotografie. Ik heb alles mezelf aangeleerd van de knopje op mijn camera tot aan mensen laten poseren tot aan nabewerking. Ik deed het er altijd een beetje bij voor de 'fun' en had niet de intentie om er echt serieus mijn geld mee te gaan verdienen. Ik kreeg door de jaren heen steeds meer aanvragen en ik ben zelf gaan brainstormen over hoe mijn aanbod vast te leggen, hoe Instagram in te gaan zetten voor mijn personal branding en wat nou eigenlijk mijn doel is met fotografie.

Ik heb heel bewust de keuze gemaakt om niet full-time te willen fotograferen, maar dat wil nog niet zeggen dat ik jou niet kan helpen! Ik wil heel graag al mijn kennis met jou delen en met jou meedenken in de stappen die jij wilt gaan zetten. Ook al heb jij misschien nog niet een volledig plan voor een bedrijf, maar wil jij alleen meer leren over fotografie, dan ben jij van harte welkom bij mij! Mij is altijd geleerd om te beginnen bij het begin en dat gaan wij samen doen in deze 1 op 1 mentorsessie.


HET AANBOD

De 1 op 1 mentorsessie stem ik heel graag met jou af. Ik houd er namelijk van om deze sessie zo persoonlijk mogelijk te maken en te focussen op jouw vragen. Wanneer jij geinteresseerd bent en beneden klikt op: 'Ik wil dit boeken' , krijg jij van mij een vragenlijst toegestuurd. Op basis van deze vragenlijst ga ik een programma voor jou samenstellen.

Wat kan jij verwachten?

FOTOGRAFIE
- Wat zijn de basics? (compositie, belichtingsdriehoek, camera instellingen)
- Hoe leer ik manueel fotograferen?
- Hoe kan ik de mensen voor mijn camera laten poseren?
- Hoe bewerk ik in Lightroom?
- Hoe kan ik een eigen stijl ontwikkelen?
Etc.

INSTAGRAM
- Hoe werkt instagram?
- Hoe kan ik instragram inzetten voor mijn bedrijf?
- Hoe zorg je voor een groter bereik op instagram?
- Hoe zorg ik ervoor dat mijn feed mijn stijl uitstraalt?

INCLUSIEF:
- Een 2 uur durende mentorsessie over een onderwerp naar keuze
- Een overheerlijke kop koffie of thee met wat lekkers (eventueel een lunch)
- Een fotoshoot van 15 minuten, 3 portret foto's nabewerkt en in hoge resolutie, zodat jij deze foto's meteen kan gebruiken voor jouw Instagram!
- Je kan eventueel foto's bijbestellen voor €8,- per foto excl. btw.

€195,- excl. BTWWil jij meer leren over fotografie en/of Instagram?
Boek dan nu deze sessie!

JA DIT WIL IK!


K I N D  W O R D S


De mentorsessie bij Lisanne was heerlijk ontspannen. Omdat ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar hebben we het over van alles kunnen hebben en ging ik naar huis met praktische tips en vooral een boost voor mijn zelfvertrouwen! En dat is zo waardevol, onwijs bedankt Lisanne!

- J U D I T H -