NICK & ROSEANNE


Nick & Roseanne, een super lief en jong stelletje die ik al een keertje eerder voor mijn lens had staan. In juni deden we een styled bridal shoot en ze deden het zo onwijs goed samen!

Een paar weken geleden reed ik samen met mijn vriend naar mijn schoonouders. Ik werd helemaal wild in de auto, want de heide stond in de bloei en wel langs de snelweg bij Hattem! We reden ietsje verder langs het bos en de natuur zag er echt werkelijk prachtig uit. Ja, daar word ik helemaal wild van.. Anyone with me?

Dus ik besloot om Roseanne een berichtje te sturen of zij en Nick nog een keertje voor mijn lens wouden staan. Ik kreeg binnen een paar seconden al een bericht terug dat zij dit super leuk zouden vinden. Oh yes dacht ik! Dit gaat hoe dan ook heel gaaf worden.

Van te voren had ik al wel een beetje over Pinterest gescrolled en ik wist ook wel wat ik ongeveer uit wou werken. Toch gaat het toch altijd anders dan je in gedachten had. Het was de hele dag zonnig en toen wij in de avond in het bos stonden begon het KEIHARD te regenen! Echt serieus natuur?! Daar stonden we dan, met onze parapluutjes, een tas met kleding en ik een camera in mijn hand.. Gelukkig ging de bui snel over en jawel, er kwam een prachtig zonnetje door!

Tijdens een shoot laat ik me vaak ook leiden door wat er op dat moment in mij op komt. Zoals ik hiervoor al schreef had ik al wel globaal een idee, maar toch zijn er weer hele andere toffe beelden uit gekomen. Ik maak gebruik van het licht wat er op dat moment is, de plekken in de natuur, ik liet Roseanne en Nick lekker hun ding doen et voilà, prachtige beelden.

Nadat we wat foto's in het bos hadden gemaakt, zijn we naar de heide gelopen. Het was echt zo mooi in bloei en zo paars! Echt, de natuur blijft mij altijd weer verbazen. De zon werkte ook nog even mee, alles klopte.

Lieve Nick en Roseanne,
Onwijs bedankt voor jullie vertrouwen
in mij en voor deze super gezellige shoot!


Fotografie & Concept
Lisanne Jager Photography
Using Format