STYLED BRIDAL SHOOT


Op dinsdag 28 januari heb ik een onwijs mooie styled shoot mogen organiseren. Ik vind het zelf altijd super leuk en leerzaam om zulke shoots te doen, want je werkt met andere creatievelingen samen om een tof concept neer te gaan zetten.

Ik heb Thuhien, van modern romance bridal, gevraagd of zij de trouwjurk wou verzorgen en samen hadden we een moodboard gemaakt met wat ongeveer het idee zou zijn. Het moodboard sprong alleen alle kanten op, van botanisch naar aan het strand. Al gauw hadden we besloten dat we deze shoot wel in een binnenlocatie wilden doen, vanwege de kou. Mij leek de oude hortus in Utrecht de perfecte locatie. Zo gezegd, zo gedaan.

Op dinsdagochtend reed ik samen met Joyce, van bloemenzojoyce, naar de locatie. Ik had zelf nog geen idee hoe alles samen zou vallen, maar eenmaal daar en de locatie + het model te hebben gezien, viel alles zo fantastisch samen! Christina, van CrookedGarden, had prachtige kopjes van keramiek gemaakt die we ook konden gebruiken tijdens de shoot. Hierdoor kreeg het nog meer een exotisch-botanisch-sprookjes vibe. Echt waanzinnig!

Ik ben super trots op het eindresultaat en zo blij dat zoveel lieve creatieve vrouwen met mij wilden werken aan deze styled shoot!

CREDITS

Fotografie: @lisannejagerphotography
Jurk: @modernromancebridal
Model: Sira
Make-up: @nicoledrege
Bloemen: @bloemenzojoyce
Keramiek: @crookedgardenUsing Format