Ik wil heel graag deze blog beginnen met een behind the scenes video van deze te gekke shoot! Alvast een sfeer impressie voordat je verder gaat lezen en alle foto's gaat bekijken. Have fun!!

Al een hele tijd had ik een bepaalde shoot in mijn hoofd die ik erg graag wou gaan uitwerken. Een tijdje terug heb ik gefotografeerd op ENGAGED (trouwbeurs) en daar was ik Thuhien van Modern Romance Bridal tegen gekomen. 

Even later heb ik haar via Instagram bericht of zij het leuk zou vinden om samen een styled shoot te organiseren. Ik had al wat leveranciers in gedachten die ik er graag bij wilde hebben, waaronder Fig&Forest (zij doen echt waanzinnige styling!). Dus ik heb Irena, van Fig&Forest, ook een bericht gestuurd en vanaf toen ging het balletje rollen. 

Irena regelde de sieraden, bloemen en styling, Thuhien regelde de make-up & hair artisten en jurken en ik regelde 3 modellen via WKD models (modellenbureau). Al ruim op tijd hadden we alles geregeld en was het wachten op de datum van de styled shoot!

De shoot vond plaats bij Soesterduinen, een onwijs mooie locatie. Ik was er zelf nog nooit geweest, maar ik had er veel over gehoord en de woorden logen er niet over. Wat een prachtig gebied! De shoot zelf was mega ontspannen en iedereen zat goed in haar rol. Bij mezelf merkte ik af en toe wel wat druk, aangezien 5 personen nog achter je staan op te letten en iedereen een tof resultaat wil bereiken. Na een halfuurtje werd ook ik wat relaxter en was het een onwijs gezellige shoot met super toffe resultaten!

Na wat portretten en shots samen te hebben geschoten, gingen we door naar het gestylde gedeelte. Irena had een geweldige tipi gemaakt met onwijs mooie bloemen, kussens, kleedjes, lekker eten en noem maar op! Als laatste hebben we hier nog wat foto's gemaakt en toen zat de dag er alweer op.


BEDANKT LIEF TEAM!

Bedankt voor deze toffe samenwerking,
deze gezellige dag en dit geweldig resultaat!TEAM:

Jurken:
Modern Romance Bridal

Styling:
Fig&Forest

Sieraden:
Bobini Roots

Haar- en makeup:
The bride&mr. Fox

Modellen:
Regina, Nikki en Sophie van WKD Models

Videograaf:
Suriyawut Vermeulen

Concept en Fotografie: 
Lisanne Jager Photography

Using Format