Op 6 september 2019 mocht ik de prachtige dag van Tijs en Janneke vastleggen. Het was een mega relaxte en gezellige dag. Ik begon eerst bij het aankleed moment van Tijs. Eerst even een bakkie koffie erin en daar op zijn gemakje aankleden, heerlijk! 

Nadat ik bij Tijs was geweest, ging ik door naar Janneke. Janneke was al helemaal klaar en zat mij op te wachten om haar prachtige jurk aan te trekken. Daarna was het wachten op Tijs, het eerste moment van elkaar zien en foto's maken op het bootje. Wat was dat super romantisch en hilarisch tegelijkertijd. Ik ben nou niet echt een held in aanwijzingen geven hoe het bootje moet liggen, dus het was veel geschreeuw vanaf mijn kant, waardoor Tijs en Janneke dubbel lagen van het lachen. Maar ach, daar zijn dan wel weer super toffe foto's uit gekomen.

Na het maken van de foto's was het tijd voor de burgerlijke stand op een prachtige locatie. Er was ook een fantastische taart en we hebben de groepsfoto's op deze locatie gemaakt. Daarna door naar een super schattig kerkje waar een mooie dienst werd gehouden.


Lieve Tijs en Janneke,

Het was een onwijs mooie dag. Dankjulliewel dat ik erbij mocht zijn om jullie
liefde en geluk te mogen vastleggen!