Een tijdje terug mocht ik als second shooter mee met Renske Meinema naar een geweldige bruiloft. Voor mij was het de allereerste keer om een bruidspaar te fotograferen en de dag vast te mogen gaan leggen. Wat een ervaring!

De dag begon bij het ouderlijk huis van Lieke; een prachtige boerderij in Mastenbroek. De bruid werd opgemaakt, de jurk werd aangetrokken en daarna was het wachten op de bruidegom Wessel. Lieke was een kleine beetje in stress dat hij te laat zou komen en tuurde de hele tijd uit het raam, wat prachtige beelden opleverde! In de tuin vond de eerste ontmoeting plaats en ook dit was een prachtig moment om te mogen vastleggen; de emotie en het geluk wat je dan ziet is zo geweldig mooi!

"Together is
 a beautiful
 place to be"

De rest van de dag vond plaats in Amsterdam. Een prachtige kerkdienst met stuk voor stuk mooie mensen, een reportage van het bruidspaar in Amsterdam en daarna op een prachtige locatie de groepsfoto's en gezamenlijk dineren. Een hele mooie dag!

Lieve Wessel & Lieke, onwijs bedankt dat ik van jullie dag mocht meegenieten en dat jullie mij deze kans hebben gegeven. Lieve Renske; bedankt dat ik met jou mee mocht, je mij super veel tips hebt kunnen geven en bovenal dat het super gezellig was om een dagje met jou te mogen meekijken en samenwerken!

Using Format