YMKJE


Al een hele tijd had ik een idee in mijn hoofd die ik heel graag wou uitwerken. Het is namelijk altijd goed om je portfolio te blijven aanvullen met verschillende soorten shoots en deze stond echt nog op mijn lijstje! 

JEP! Een fashion editorial met paarden en een te gek model! Wauw, wauw, wat was dit onwijs gaaf om te mogen doen. Ik dacht: Een shoot met paarden fixen we wel even, maar het was nog een beste klus hoor. Vick en Evy zijn de 2 hele mooie paarden van een lieve collega van mij. Paarden hebben natuurlijk ook hun eigen karakter en ze vonden het beiden wel heel interessant wat er allemaal om hun heen gebeurde. Ymkje (model) had nog nooit zo'n shoot met paarden gedaan, ik overigens ook niet, dus het was voor ons allemaal een beetje wennen aan elkaar en ontdekken wat de handigste werkwijze zou zijn voor deze shoot.

Nadat we allemaal onze draai hadden gevonden, verliep alles zo soepel. Het was alsof Ymkje dit al jaaaren deed en de paarden waren ook echte natuurtalenten. Zo fotogeniek. Ik ben echt super trots op deze resultaten en zo blij ermee!

Op de terug weg wouden Ymkje en ik nog wat portretten schieten in de natuur. Onderweg kwamen we mooie maisvleden tegen, dus daar wouden we wat foto's gaan maken. Maar wat er achter die maisvelden verstopt zat was nog veeel beter. Een veld vol met prachtige dalia's! Oooh my! Mijn dag kon niet meer stuk. Uiteraard hebben we hier nog wat plaatjes geschoten.

Lieve Ymkje, onwijs bedankt voor jouw vertrouwen in mij. Het was een super gezellige shoot en fijn om met jou te mogen samenwerken! Christien en Ruth, onwijs bedankt voor het assisteren met de paarden en dat ik jullie mooie paarden hiervoor mocht lenen!


Fotografie & Concept
LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY

Model
Ymkje Veenstra


Using Format