MYSTIC COSMOS - DENEMARKEN


Het begon allemaal met een oproepje op Instagram. Julia van madampetite_vintageverhuur had een oproepje op Instagram geplaatst dat zij ontzettend graag een styled shoot wou organiseren in Denemarken, waarop ik wild enthousiast had gereageerd met: IK WIL IK WIL!!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik mocht mee naar Denemarken met een onwijs tof team. We kenden elkaar eigenlijk niet zo heel goed, maar wat een lieve mensen waren er mee en zo bijzonder wat voor fijne klik er tussen ons allemaal was! De heenreis ging niet geheel vlekkeloos.. Ik denk dat dit ook wel een goeie band heeft geschept, haha! We hadden namelijk auto pech in NL en de auto kon niet meer gemaakt worden. We stonden met de handen in het haar, maar al gauw gingen we over tot actie. Stuk voor stuk gingen we op zoek naar een busje wat we konden gaan huren om mee naar Denemarken te rijden. En dit was na een paar belletjes gefixt! Hoe fijn was dat. Juichend stapten we ons busje in, het avontuur tegemoet.

In Denemarken gingen we twee styled shoots uitwerken. De mystic cosmos werkten wij op zaterdag uit. Oh man, de omgeving was echt waanzinnig, een super mooi stel, mooie make-up, haar, jurk, taart, sieraden, styling.. Echt alles viel zo perfect samen! Je kan je voorstellen dat ik als een wilde daar zat te gillen, omdat alles zo zo MOOI was!

De naam van deze shoot zegt het al.. Een mysterieuze shoot in het uitgestrekte landschap van Denemarken. Oh wat heb ik genoten van deze intens fijne dagen en ik denk dat de beelden voor zich spreken!

MET DANK AAN

Organisatie, Styling en Rentals @madamepetite_vintageverhuur
Weddingplanner en Organisatie @moonstruckagency
Fotografie @antoinetmurier en @lisannejagerphotography
Video @kleineverhalenvideografie
Bloemen @bloemenzojoyce
MUAH @beautifulmorningbyli
Jurk Bo en Luca via @wildatheartbridal
Taart @sticky.flour
Sieraden @minouche_en_rune
Stationery @studiospruijt
Headpieces @lovely.elysian
Model Patrick en @annehogeveen


Using Format